Wij zijn begonnen !!

Het project is een bij-activiteit waarmee ik mijn inkoopkwaliteit-ervaring aan de Nederlandse consument wil overbrengen. Graag deel ik het verhaal en de passie van kwekers met jullie.
Ik wil hiermee ook een bijdrage aan de maatschappij leveren. Als trainer/coach weet ik als geen ander dat sportclubs het moeilijk hebben in tijden van een pandemie. Daarom heb ik contact opgenomen met 20 volleybalclubs in Nederland om hen een spaarcode voor te stellen. Met deze spaarcode wordt de clubkas ondersteund, ongeacht wie de code zal gebruiken.
Bent u bestuurslid van een club, stichting, goed doel of foundation, en denkt u ‘dat willen wij ook’? Neem dan gerust contact met mij op. Op onze Instagram staan de codes die al actief zijn vermeld.


Samen voor een beter (en groener) 2021